TÁJÉKOZTATJUK AZ ÉRDEKLÓDÓKET ARRÓL, HOGY A 2.2.1-12/1-2012-0001 KIEMELT PROJEKT 2015. DECEMBER 31-ÉN BEFEJEZTE SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉT. 


I. Mettől meddig tart a fejlesztési időszak?

A TÁMOP 2.2.1-12/1 kiemelt projekt 2012. augusztus 1-jétől 2015. december 31-ig tartott, a fejlesztések ezen időszakban valósultak meg.

II. Milyen számszerűsíthető eredményei lesznek a fejlesztéseknek?

Az egyes alprojektek esetében az alábbi számszerűsíthető eredményeket várjuk:

1. alprojekt – Mérés-értékelés kiterjesztése
A projektben „A Kormány 150/2012. (VII. 6.) Korm. rendelete az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzék módosításának eljárásrendjéről” szerinti, új OKJ-hoz kapcsolódó komplex szakmai vizsga vizsgatevékenységeire 2500 feladat készül.

3. alprojekt – Kerettantervek kidolgozása
A fejlesztett egységes kerettantervek száma minimum 550 db, az egységes kerettantervek iskolai bevezetését támogató felkészítésen részt vevő szakértők száma 400 fő.

4. alprojekt – Szakmai folyamatellenőrzési rendszer kidolgozása
A szakmai folyamatellenőrzésre vonatkozó felkészítésen részt vett szakértők száma 240 fő.

5. alprojekt - Az MKKR kidolgozása
Az MKKR alkalmazására felkészítésen részt vett szakértők száma 100 fő.

 

 Iratkozzon fel hírlevelünkre
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Város*:
Cég/intézmény neve:
A következő alprojektekről kérek tájékoztatást:
1. alprojekt
2. alprojekt
3. alprojekt
4. alprojekt
5. alprojekt
Biztonsági kód*:
Jogi közlemény
Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul, ahhoz, hogy azok a Nemzetgazdasági Minisztérium mint Adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat esetleges tiltó nyilatkozata kézhetvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön engedélyezés nélkül az Adatkezelő saját tevékenysége céljából a jövöben felhasználhassa. Az adatkezelés során az adatfeldolgozást maga az Adatkezelő végzi. Az Ön által hírlevélfeliratkozás alaklmával önkántesen megadott, személyes adatokat az Adatkezelő dolgozóin és adatfeldolgozóin kívül mások nem ismerhetik meg, azokat bizalmasan kezeljük. Az Önről kezelt adatokat az Adatkezelő a jogszabályok által lehetővé tett, vagy kötelezően előírt adattovábbítások kivételével csak az Ön kifejezett és előzetes hozzájárulása alapján továbbíthatja harmadik személyek részére.