Meghívó az Országos Szak- és Felnőttképzési Tanévnyitóra (2014/15. tanév)

MEGHÍVÓ

 

a TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projekt közreműködésével szervezett

Országos Szak- és Felnőttképzési Tanévnyitóra

(2014/15. tanév)

 

Tisztelt Úrhölgy/Úr!

 

Ezúton tisztelettel meghívjuk a TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projekt közreműködésével szervezett Országos Szak- és Felnőttképzési Tanévnyitóra (2014/15. tanév).

 

            A rendezvény időpontja: 2014. augusztus 28. (csütörtök) 10.00 óra

            Helyszínei: Miskolci Egyetem, Díszaula (3515 Miskolc, Egyetem út)

 

Kérjük, a részvételi szándékát a

https://docs.google.com/forms/d/15DOHnz5dDhBtmMVelvCDm493IdS0hkl_cxSljrTcc2Y/viewform?c=0&w=1 linken elérhető jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjen jelezni.

 

A rendezvényen való részvétel díjmentes.

 

Regisztrációval és a rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseiket a 431-6566-os telefonszámon és a Tanevnyito2014@lab.hu e-mail címre várjuk.

 

Megjelenésére feltétlenül számítunk, találkozzunk a konferencián!Iratkozzon fel hírlevelünkre
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Város*:
Cég/intézmény neve:
A következő alprojektekről kérek tájékoztatást:
1. alprojekt
2. alprojekt
3. alprojekt
4. alprojekt
5. alprojekt
Biztonsági kód*:
Jogi közlemény
Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul, ahhoz, hogy azok a Nemzetgazdasági Minisztérium mint Adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat esetleges tiltó nyilatkozata kézhetvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön engedélyezés nélkül az Adatkezelő saját tevékenysége céljából a jövöben felhasználhassa. Az adatkezelés során az adatfeldolgozást maga az Adatkezelő végzi. Az Ön által hírlevélfeliratkozás alaklmával önkántesen megadott, személyes adatokat az Adatkezelő dolgozóin és adatfeldolgozóin kívül mások nem ismerhetik meg, azokat bizalmasan kezeljük. Az Önről kezelt adatokat az Adatkezelő a jogszabályok által lehetővé tett, vagy kötelezően előírt adattovábbítások kivételével csak az Ön kifejezett és előzetes hozzájárulása alapján továbbíthatja harmadik személyek részére.