Sikeres volt a TÁMOP 2.2.1-12/1 projekt Képzésben a jövő! című márciusi rendezvénysorozata
Az ország hét régiójának nagyvárosaiban, 2015. március 16-a és 30-a között valósult meg a Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001  „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” című kiemelt projektjének rendezvénysorozata.
 
A győri, a salgótarjáni, a kaposvári, a kecskeméti, a szolnoki és a székesfehérvári előadások után a budapesti zárórendezvénnyel is elégedettek lehetnek a szervezők: több száz szakember vett részt a programokon, amelyeken az egyes szakmai területek főbb mérföldköveit és eddig elért eredményeit mutatták be a projekt munkatársai. A projekt 5,414 milliárd forintból, az Európai Unió finanszírozásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg.
 


Iratkozzon fel hírlevelünkre
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Város*:
Cég/intézmény neve:
A következő alprojektekről kérek tájékoztatást:
1. alprojekt
2. alprojekt
3. alprojekt
4. alprojekt
5. alprojekt
Biztonsági kód*:
Jogi közlemény
Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul, ahhoz, hogy azok a Nemzetgazdasági Minisztérium mint Adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat esetleges tiltó nyilatkozata kézhetvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön engedélyezés nélkül az Adatkezelő saját tevékenysége céljából a jövöben felhasználhassa. Az adatkezelés során az adatfeldolgozást maga az Adatkezelő végzi. Az Ön által hírlevélfeliratkozás alaklmával önkántesen megadott, személyes adatokat az Adatkezelő dolgozóin és adatfeldolgozóin kívül mások nem ismerhetik meg, azokat bizalmasan kezeljük. Az Önről kezelt adatokat az Adatkezelő a jogszabályok által lehetővé tett, vagy kötelezően előírt adattovábbítások kivételével csak az Ön kifejezett és előzetes hozzájárulása alapján továbbíthatja harmadik személyek részére.