Projektzáró rendezvény

Hamarosan lezárul a Nemzetgazdasági Minisztérium TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001 „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projektje, amely 5,414 milliárd forintból, az Európai Unió finanszírozásával, az ESZA társfinanszírozásával valósul meg.

 

A mérés-értékelés kiterjesztését, az Országos képzési jegyzék és a hatósági képesítések összehangolását, a kerettantervek és a szakmai folyamatellenőrzési rendszer, valamint a Magyar Képesítési Keretrendszer kidolgozását megvalósító projekt zárórendezvénye 2015. november 16-án, a XII. kerületi MOM Kulturális Központ Kupolatermében lesz.

 

A rendezvény fő témája a hároméves fejlesztési időszak során elért eredmények bemutatása, amelynek keretében a projekt szakmai vezetője, valamint a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal és a szakmai kamara delegáltjai tartanak előadást az előzetesen regisztrált résztvevőknek.Iratkozzon fel hírlevelünkre
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Város*:
Cég/intézmény neve:
A következő alprojektekről kérek tájékoztatást:
1. alprojekt
2. alprojekt
3. alprojekt
4. alprojekt
5. alprojekt
Biztonsági kód*:
Jogi közlemény
Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul, ahhoz, hogy azok a Nemzetgazdasági Minisztérium mint Adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat esetleges tiltó nyilatkozata kézhetvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön engedélyezés nélkül az Adatkezelő saját tevékenysége céljából a jövöben felhasználhassa. Az adatkezelés során az adatfeldolgozást maga az Adatkezelő végzi. Az Ön által hírlevélfeliratkozás alaklmával önkántesen megadott, személyes adatokat az Adatkezelő dolgozóin és adatfeldolgozóin kívül mások nem ismerhetik meg, azokat bizalmasan kezeljük. Az Önről kezelt adatokat az Adatkezelő a jogszabályok által lehetővé tett, vagy kötelezően előírt adattovábbítások kivételével csak az Ön kifejezett és előzetes hozzájárulása alapján továbbíthatja harmadik személyek részére.