A TÁMOP 2.2.1-12/1 PROJEKT RÉSZT VESZ AZ FVSZ-KONFERENCIÁN

A Nemzetgazdasági Minisztérium „A szakképzés és a felnőttképzés minőségének és tartalmának fejlesztése” kiemelt projektje (TÁMOP 2.2.1-12/1-2012-0001) részt vesz a Felnőttképzők Szövetsége (FVSZ) kétnapos felnőttképzési konferenciája első napján, 2015. november 26-án. A program az Európai Unió finanszírozásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával 5,414 milliárd forintból valósul meg. 

 

A program célja az alacsony iskolai végzettségű, a fogyatékossággal élő, valamint a megváltozott munkaképességű személyek igényeit is szem előtt tartó szakképzés és felnőttképzés megteremtése. Fontos továbbá, hogy a munkaerő-piaci igényekhez igazodni tudó szakképzés és felnőttképzés hozzájáruljon a gazdaság szakemberigényének folyamatos kielégítéséhez, ezáltal a foglalkoztathatóság növeléséhez.

 

A felnőttképzési konferencia helyszíne a budapesti Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont lesz.
A rendezvényen a Képzésben a jövő! néven is ismertté vált TÁMOP-projekt munkatársai készséggel tájékoztatják majd az érdeklődőket az öt kiemelt fejlesztési területről: a mérés-értékelés kiterjesztéséről, a kerettantervek kidolgozásáról, a szakmai folyamatellenőrzési rendszer kidolgozásáról, a Magyar Képesítési Keretrendszerről, valamint az OKJ és a hatósági képesítések összehangolásáról.Iratkozzon fel hírlevelünkre
Név*:
E-mail cím*:
Telefonszám:
Város*:
Cég/intézmény neve:
A következő alprojektekről kérek tájékoztatást:
1. alprojekt
2. alprojekt
3. alprojekt
4. alprojekt
5. alprojekt
Biztonsági kód*:
Jogi közlemény
Személyes adatai megadásával Ön hozzájárul, ahhoz, hogy azok a Nemzetgazdasági Minisztérium mint Adatkezelő adatbázisába bekerüljenek, és azokat esetleges tiltó nyilatkozata kézhetvételéig minden további ellenszolgáltatás és külön engedélyezés nélkül az Adatkezelő saját tevékenysége céljából a jövöben felhasználhassa. Az adatkezelés során az adatfeldolgozást maga az Adatkezelő végzi. Az Ön által hírlevélfeliratkozás alaklmával önkántesen megadott, személyes adatokat az Adatkezelő dolgozóin és adatfeldolgozóin kívül mások nem ismerhetik meg, azokat bizalmasan kezeljük. Az Önről kezelt adatokat az Adatkezelő a jogszabályok által lehetővé tett, vagy kötelezően előírt adattovábbítások kivételével csak az Ön kifejezett és előzetes hozzájárulása alapján továbbíthatja harmadik személyek részére.